Meer over ons

Fokbedrijf Jacobs

Samen staan we sterk

Onze klanten zien wij als onze partners. Gezamenlijk kunnen wij de hoogst mogelijke genetische vooruitgang realiseren.

Ons bedrijf heeft bijna vijftig jaar ervaring in de fokkerij. In deze periode hebben wij ons ontwikkeld tot een modern en vooruitstrevend bedrijf met 400 fokzeugen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige gelten in alle leeftijdscategorie├źn; van speengelt tot dekrijpe gelt. Door maximaal gebruik te maken van nieuwe innovatieve fokkerijtechnieken zijn wij in staat snelle genetische vooruitgang te realiseren.

Wij staan voor hoge kwaliteit. Dat betekent niet alleen op genetisch gebied.

Hoge kwaliteit en hoge gezondheid

Wij staan voor hoge kwaliteit. Dat betekent niet alleen op genetisch gebied. We besteden veel aandacht aan de selectie van de uit te leveren gelten en leggen ons zelf hoge normen op. We leveren maatwerk afgestemd op de wensen van de klant.

We leveren gelten die uitgroeien tot een gezonde, sterke en duurzame zeug die voor zich zelf kan zorgen. Op gebied van gezondheid gaan we uit van het principe dat de zeug zoveel mogelijk zelf haar weerstand moet opbouwen.

Ons bedrijf ligt gunstig gelegen wat ziektedruk betreft. We houden daarnaast in ons bedrijf een strikte scheiding aan tussen de diverse (leeftijds)groepen en hanteren een strikt hygi├źne protocol. Dit resulteert in een hoge interne bio security.

Transport

Het transport van de gelten naar de klant gebeurd met speciaal SPF-waardig transport door specialisten. Voor de speengelten zorgen we zelf voor het afleveren van de dieren en gebruiken daarvoor speciaal ontwikkeld vervoer. Hierdoor kunnen we zelf de extra zorg geven die deze jonge dieren nodig hebben tijdens transport en afleveren.

Altijd welkom

Wij hebben geen geheimen. Open communicatie en transparantie naar onze afnemers vinden wij erg belangrijk. U bent dan ook altijd welkom voor een rondleiding op ons bedrijf of een goed gesprek aan de keukentafel.